23.06.2022

Advokatfuldmægtig søges

JURIST TIL STILLINGEN SOM ADVOKATFULDMÆGTIG

Vi søger en jurist med 1-3 års relevant erhvervserfaring til stillingen som advokatfuldmægtig, som en del af vores team.

For stillingen gælder, at du finder erstatningsretten inden for arbejdsskadeområdet interessant, og ønsker at gøre en forskel for medlemmer af faglige organisationer og andre personer, som har været udsat for en personskade.

Derudover trives du med kombinationen af juridisk sagsbehandling og forberedelse af sager, og har interesse for at give møde i retten.

Du er den rette kandidat, hvis du ønsker at videreudvikle dine juridiske evner inden for området i et stærkt fagligt miljø og dertil leverer gode resultater.

Du er også den rette kandidat, hvis du ønsker at opnå stor rutine i – og erfaring med – at føre retssager for både by- og landsretterne, da vi fører mange retssager.

I jobbet er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og er i stand til at navigere i mange dokumenter og dermed skabe overblik i sagerne.

Du vil få tæt klientkontakt, hvorfor vi stiller store krav til din evner til at formidle vanskelige juridiske problemstillinger på en nem og overskuelig måde.

Arbejdet vil hovedsageligt være inden for personskadeerstatning, både efter erstatningsansvarsloven og efter arbejdsskadesikringsloven.

VI TILBYDER
Vi tilbyder en varieret, meget selvstændig og udadvendt rolle med en del klientkontakt.

Vi lægger vægt på et uformelt og behageligt arbejdsklima på kontoret, hvor alle trives både fagligt og personligt. Der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og forhandling.

TILTRÆDELSE
Tiltrædelse sker efter nærmere aftale.

HVOR
Vores kontor er centralt beliggende i København K ved Kongens Have og i gåafstand fra Nørreport Station og Kongens Nytorv Metrostation.

ANSØGNING
Hvis du ønsker at blive en del af holdet så send en kort ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelle referencer til sikker@advokatkontoret.dk.

Du kan kontakte advokat Henrik Juel Halberg på 20289992 / hh@advokatkontoret.dk, advokat Malia Barrou på 31190019 / mab@advokatkontoret.dk, eller advokatfuldmægtig Kasper Agerboe Sørensen på 31753260 / kas@advokatkontoret.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi behandler ansøgningerne efterhånden som de modtages.

OM OS
Vi er et højt specialiseret advokatfirma, som du kan læse mere om på vores hjemmeside
www.advokatkontoret.dk.

Vi yder kvalificeret rådgivning og anden juridisk bistand til medlemmer af faglige organisationer og privatpersoner, særligt inden for områderne arbejds- og personskadesager samt ansættelsesretlige sager.

Vi har mere end 50 års erfaring inden for disse faglige specialer og har varetaget et betydeligt antal sager, der har været med til at danne retspraksis. Flere af de interessante domme er gengivet på hjemmesiden.

Kontaktperson: Henrik J. M. Halberg